Convenience

Tykstegsbøf med nøddepanade og cremet salsa italiano med basilikum

Du kan følge med i videoen og følge de enkelte trin herunder. Download opskriften som pdf via knappen herunder.

Tykstegsbøf Alle Produkter

1

Begynd med at fjerne kærnehusene fra den gule og røde peberfrugt og skær dem i tern. Derefter skæres cherrytomaterne i både og oliven  udstenes.

Rødløg og almindelige løg pilles og snittes fint.

2

Smørret røres blødt, nødderne hakkes og vendes sammen med smørret og den fintsnittede purløg røres i nøddepanaden.


På en varm pande hældes lidt olie og tykstegsbøffen brunes af på panden.

Tykstegsbøf Alle Produkter Snittet
Tykstegsbøf Afærdig Produkt I Alubakke

3

Salsaen samles ved at peberfrugt, løg, udstenede oliven samt cherrytomaterne vendes sammen med lidt olie samt salt og peber. Læg tykstegsbøff en i midten og pynt med basilikum, timian og  nøddepanaden.

Steges i en 180°C varm ovn i 8-10 minutter alt efter tykkelse af bøffen.