To go
Sausage Rolls med estragon emulsion og syltede grøntsager
Du kan følge med i videoen og følge de enkelte trin herunder. Download opskriften som pdf via knappen herunder.

1
Begynd med at skrælle guleroden og skær den i stave, derefter
skæres peberfrugterne i strimler. Blomkål og selleri skæres ligeledes ud i mundrette stykker, agurken flækkes på langs og indmaden skrabes ud og skæres i skiver.
Estragonen hakkes fint og røres op i mayonnaisen. Det hakkede grisekød røres sammen med krydderier og olivenolie, til en velsmagende fars. Hæld sukker, eddike og stjerneanis i en gryde og kog op. Alle grøntsagerne som er skåret ud koges med i 10 minutter så der stadigvæk er bid i dem.
2
Butterdejen rulles ud og farsen fordeles. Dejen foldes rundt om og pensles med et pisket æg.
Skær dejen ud i passende stykker og drys med sesamfrø.
Bages i en forvarmet ovn ved 200°C i 20 minutter.


3
Fordel de syltede grøntsager i bunden af en to go-bakke. Læg 3 sausage rolls ved og fordel salatbladene og estragon-emulsionen ved