To go

Raw-food med salsa verde og mandel dukkah, filo chips og spicy gris

Du kan følge med i videoen og følge de enkelte trin herunder. Download opskriften som pdf via knappen herunder.

Raw Food Alle Produkter

1

Hak de forskellige krydderurter og blomkålen fint. Mandlerne hakkes groft. Chilien hakkes fint. Krydderurter olivenolie og chili vendes sammen.

Pinjekerne, krydderier og hakkede mandler blandes sammen
til en lækker dukka.

2

På en varm pande steges de små stykker af gris sammen
med krydderierne, så det er mørt og smagfuldt.

Strimlerne af filodej steges på en varm pande i godt med olie til de er
gyldne og sprøde.

Raw Food Alle Produkter Snittet
Raw Food Færdig Produkt I Øko Skål

3

Det hakkede blomkål hældes i en to go-bakke og salsaen
fordeles henover. Læg det stegte grisekød ved sammen
med salaten.

Fordel dukka blandingen henover og top med friske krydderurter og filo chips.