Convenience
Orientalske Long Ribs med brunet smør og soya/lime, selleri-fondanter og spinat velour
Du kan følge med i videoen og følge de enkelte trin herunder. Download opskriften som pdf via knappen herunder.

1
Guleroden skrælles og skæres i mundrette stykker. Cherrytomaterne halveres og sellerien skrælles og skæres i rustikke klodser.
Limeskal rives.
På en varm pande brunes brystet af gris med ben godt af på alle sider, husk at krydre med salt og peber.
2
Steg long ribsene i en 175°C varm ovn i 30-40 minutter. Cherrytomaterne steges ligeledes i en 175°C varm ovn i 20 minutter, husk at krydre de halverede tomater med olivenolie salt og peber samt frisk timian.
Imens brunes smørret i en lille gryde, derefter tilsættes soya og kokosmælk samt den fi nt revet limeskal.
Selleri og gulerødder brunes af og krydres godt.
Lad det stå og småsimre på panden i 10-15 minutter.


3
Anretning:
Selleri-fondanter og gulerødder, lægges i bunden, den friske spinat fordeles i bakken, hvorefter den forstegte long rib ligges i midten, hæld saucen ud over og fordel timian og cherrytomater rundt omkring. Riv til sidst frisk limeskal over retten.
Steges ved 180°C i 25 minutter