Convenience

Orientalske Long Ribs med brunet smør og soya/lime, selleri-fondanter og spinat velour

Du kan følge med i videoen og følge de enkelte trin herunder. Download opskriften som pdf via knappen herunder.

Long Ribs Alle Produkter

1

Guleroden skrælles og skæres i mundrette stykker. Cherrytomaterne halveres og sellerien skrælles og skæres i rustikke klodser.

Limeskal rives.

På en varm pande brunes brystet af gris med ben godt af på alle sider, husk at krydre med salt og peber.

2

Steg long ribsene i en 175°C varm ovn i 30-40 minutter. Cherrytomaterne steges ligeledes i en 175°C varm ovn i 20 minutter, husk at krydre de halverede tomater med olivenolie salt og peber samt frisk timian.

Imens brunes smørret i en lille gryde, derefter tilsættes soya og kokosmælk samt den fi nt revet limeskal.

Selleri og gulerødder brunes af og krydres godt.

Lad det stå og småsimre på panden i 10-15 minutter.

Long Ribs Alle Produkter Snittet
Long Ribs Færdig Produkt I Alubakke

3

Anretning:

Selleri-fondanter og gulerødder, lægges i bunden, den friske spinat fordeles i bakken, hvorefter den forstegte long rib ligges i midten, hæld saucen ud over og fordel timian og cherrytomater rundt omkring. Riv til sidst frisk limeskal over retten.

Steges ved 180°C i 25 minutter