Convenience

Lammeculotte med chimichurri/kikærter, bagte rødløg og simre basquaise

Du kan følge med i videoen og følge de enkelte trin herunder. Download opskriften som pdf via knappen herunder.

Lammeculotte Alle Produkter

1

Start med at pille rødløg, flæk chilien og hak persillen.
Snit et rødløg fi nt og hak den røde chili fint.

Tag peberfrugt og halver den, fjern kernerne og skær peberfrugten i strimler. Skær tomaten i tynde både og fjern kernerne.
Riv lime og citron skal på et fint rivejern.
Rødløg og almindelig løg snittes i tynde skiver.

2

Nu vendes ingredienserne til chimichurrien sammen.

Fintsnittet rødløg, persille, lime- og citronskal, chili, friskkværnet peber samt salt og olivenolie røres sammen. Vend de kogte kikærter i.

Nu er det tid til at lave basquaisen.

Hæld lidt olivenolie i gryden, tilsæt løg og sautere dem let af, tilsæt tomat og peberfrugt samt sukker, eddike og lad det simre i 15 min.
Smag til med salt og peber.

Steg lammeculotten af på alle sider og krydr med salt og peber samt
frisk rosmarin. Imens lægges de 3 halverede rødløg på en pande og krydres godt, lad dem stege/bage indtil de er møre.

Lammeculotte Alle Produkter Snittet
Lammeculotte Færdig Produkt I Alubakke

3

Nu er alle ingredienser klar til at kommes i en alubakke.
Begynd med at lægge basquaisen i bunden, derpå kikærterne i chimichurrien, dernæst lammeculotten, de bagte rødløg og pynt af med bredbladet persille og frisk rosmarin. Sættes i en 180°C varm ovn i 20-25 min.