To go
Crispy perlebyg salat med krydret lam, crudité og raita-dip
Du kan følge med i videoen og følge de enkelte trin herunder. Download opskriften som pdf via knappen herunder.

1
Start med at plukke blomkålen i buketter og skær det i tynde
skiver på et mandolinjern. Guleroden skrælles og skæres i
tynde strimler med en tyndskræller. Læg derefter de tyndt
skårne grøntsager i koldt vand og stil i køleskabet.
Creme fraiche og revet agurk blendes sammen. Husk at smage til
med hakket hvidløg samt salt og peber.
2
Rødløget pilles og hakkes fint. Hæld vand i en lille gryde,
og lad det koge op. Når det koger, tilføjes perlebyggen.
Lad det koge i 25 minutter.
På en varm pande hældes olie og lammekød i strimler, steg det godt af og husk at krydre det godt.


3
Fordel de kogte perlebyg i bunden af en to go-bakke, vend
de hakkede rødløg i, tilføj salat mixen og læg et par skefulde
raita på.
Fyld bakken op med det dejlige stegte lam og crudite grøntsagerne.